Om oss

Formålet med boblebad-vedlikehold.no er å være en nøytral informasjonsnettside for deg som trenger informasjon om hvordan du bruker, rengjør og vedlikeholder boblebadet ditt.

Internett er fullt av nettsider som omhandler disse spørsmålene, men det er svært vanskelig å finne god informasjon som er utfyllende, skrevet på et forståelig språk og som ikke er bundet opp i et spesiefikt merkenavn.

Som eiere av massasjebad syntes vi dette var vanskelig å forholde seg til og bestemte oss for å gjøre noe med det.

Resultatet ser du her.

Du kan være trygg på at all informasjon på dette nettstedet er laget i den hensikt å hjelpe deg til å få god glede av boblebadet ditt samtidig som du har kunnskapen som trengs for å drifte og vedlikeholde det med minst mulig innsats.

Som alle andre nettsider må vi minne om det selvfølgelige, men like fullt viktige: Merk at alle råd som gis på disse nettsidene er av generell art og erstatter ikke faglige råd fra produsenter, faginstanser eller for den saks skyld leger. Du bruker dette nettstedet og informasjonen som gis på eget ansvar.

5 hendelser på “Om oss”

 1. Hei, jeg bruker guidene deres en del, men jeg sliter med litt kalkavleiring. Finnes det noe måte å løse dette opp på? Jeg tenker for å få renset det indre rørsystemet?

 2. Berit Hornnes

  Hei takk for ei informativ nettside.
  Tips: kunne gjerne ha hatt ei fane som forklarer kva som må gjøres om ein har fått hud irritasjon fra spabadet: Follikulitt: kor lenge skal det gå før ein bader i spaen når ein har follikulitt, skal ein skifte vann, bruke rørrens, fylle vann og tappeut igjen. Skal ein skifte til heilt nye filter?! etc.
  Har hatt follikulitt men tror eg har badet for tidlig under infeksjonen ( lite synlig utslett og fraværende kløe) – har byttet vann – heilt nye filter etc Skal ein vente 10 – 14 dager etter utbrudd?
  Takker for svar.

 3. John Ole Hollenstein

  Hei,
  Har et plast spabad (dreammarker) sitt som jeg har reparert en skade i ene setet. Har dere noen anbefalinger til hva jeg kan bruke for maling? De må tåle opptil 40grader, og ulike kjemikalier..

 4. Leif-Arne Dalsplass

  Fantastisk! Vi er nybegynnere, kjøpte spa-bad i høst, og har hatt flere merkelige opplevelser med vannkjemi. Her er alle svarene og løsningene.
  Tusen takk for siden deres.

Stengt for kommentarer.

Skroll til toppen